logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Климатичните промени и енергийната ефективност

eko1На 12 Ноември 2013 г. ЕИЦ „Европа Директно“ Бургас проведе Семинар - дскусия на тема“Политиката на Европейския съюз относно климатичните промени и енергийната ефективност – отражение върху икономиката в региона” . На мероприятието присъстваха представители на бизнеса и земеделски производители от региона. Присъстващите бяха запознати с Европейските политики по отношението на ограничаването на парниковите емисии и енергийната ефективност. Дискутирани бяха възможностите предоставяни от Оперативните програми на Европейски съюз за проекти, свързани с енергийната ефективност, Специализираните фондове и програми;

Преференциалното банково кредитиране и безвъзмездна помощ; Финансиране от трета страна. Стана ясно как чрез средствата, достъпни по европейските програми за енергийна ефективност, предприемачите от региона могат да финансират проекти за модернизиране на бизнеса си чрез енергийни системи и технологии водещи до намаляване на разходите за енергии и емисиите на вредни вещества; повишаване на конкурентоспособността и европейско качество на живот, както и изпълнение на задълженията на страната ни по реализацията на националните цели за енергийна ефективност и опазване на околната среда.

eko2

 

eko4

 

eko6

 

eko3

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1