logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Среща с представители на регионалните медии

06 11По инициатива на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас на 14.12.2021г. се проведе поредната среща на представители на местните печатни, електронни и ефирни медии. Основна тема на мероприятието бе запознаване на медиите с приоритетите на Европейската Комисия и Европейския парламент за следваща 2022 година. Екипа на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас направи кратък преглед на проведените мероприятия и анонсира заложените инициативи в годишния си план за 2022г. Ръководителят на ЕД Бургас презентира мерките и инициативите на Европейската Комисия във връзка с изпълнението на политиките за Зелената сделка и Цифровизацията.

Представителите на регионалните медии приеха с охота предложението тези срещи да станат традиционни в началото и в края на всяка година и да бъдат организирани и тематични семинари с представители на ЕК и ЕП в България.

06 6

06 2

06 3

06 4

06 5

06 7

 

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1