logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Информационни дни на тема: „Социално ориентирана икономика в Европейския съюз“

16.10.2020 Aitos 1Във връзка с изпълнение на годишния си комуникационен план ЕИЦ Европа Директно Бургас стартира поредица от информационни дни, които ще имат за цел да запознаят гражданите на по-малките общини от Бургаска област с политиките на ЕС и с това което Съюзът прави за своите граждани чрез икономическата си политика. Социалната политика е изключително важна за ЕС и чрез своите институции ЕС се опитва да създаде социално отговорна икономика.
Гражданите ще имат възможност да задават своите въпроси и да правят коментари не само по основната тема, но и по всички интересуващи ги теми, свързани с Европейския Съюз и европейските институции.


Чрез организирането на тези събития „Информационен център Европа директно“ — гр. Бургас се стреми да изнесе част от своите информационни дейности извън областния град, за да бъде постигнато по-добро ниво на осведоменост сред по-широк кръг граждани на областта.
Първото от три поредни мероприятия бе проведено на 16.10.2020 в община Айтос. Жителите и гостите на града с голям интерес разглеждаха информационния щанд на Европа Директно Бургас , който бе разположен в центъра на града. Те признаха, че се радват да споделят своите виждания и мнението си относно промените в икономически и социален аспект, които са засегнали общината откакто България е пълноправен член на ЕС. Екипа на Европа Директно Бургас имаше възможността да дискутира с хората ролята на Европейския съюз в определяне на европейските политики, специално в областта на икономиката и тези, касаещи индивидуалните права на гражданите, както и стремежът на ЕС за изграждане на една справедлива икономика, която работи за хората.

До края на м. Октомври предстоят посещения и в градовете Карнобат и Средец.

16.10.2020 Aitos 2

16.10.2020 Aitos 3

16.10.2020 Aitos 4

16.10.2020 Aitos 5

16.10.2020 Aitos 7

16.10.2020 Aitos 6

 

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1