logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Форум на открито на тема „Какво прави ЕС против климатичните промени и за опазване на околната среда“

10092020 1На 10.09.2020г. ЕИЦ „Европа Директно“ Бургас проведе форум на открито на тема „Какво прави ЕС против климатичните промени и за опазване на околната среда“ Тази тема вълнува все повече хора и необходимостта от адекватна информация за мерките предприемани от ЕС за решаването на проблемите с климатичните промени е все по-голяма. Това събитие имаше за цел да запознае широката гражданска общественост с усилията на Европейския Съюз за ограничаване на вредното влияние на човешкия фактор върху околната среда. Това вредно влияние включва не само емисиите на парникови газове но и използването на неразрешени химически продукти използвани в селското стопанство, замърсяването с пластмасови отпадъци и други трудно разграждащи се вещества.

Екипа на Центъра обсъждаше с гражданите факта, че тревожните сигнали, свързани със замърсяването на въздуха, водите и почвата стават все повече и са свързани с икономическото развитие на някои региони в света, но въпреки това ЕС иска да поеме отговорност за запазване на природата на нашата планета. Целта бе да се ангажират гражданите с екологичните предизвикателства на нашето съвремие и да се запознаят по достъпен за тях начин как Европейският съюз работи за тяхното решаване.

10.09.2020 2

10.09.2020 3

10.09.2020 4

10.09.2020 5

10.09.2020 6

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1