logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

Информационната кампания за популяризиране на кохезионната политика на ЕС продължава

nessebar 1След Поморие и Царево инфотурът на Европейски информационен център „Европа директно – Бургас“ продължи и в Несебър. Основна цел беше запознаването на жителите и гостите на града с кохезионнта политика на Европейския съюз, както и с възможностите за получаване на достоверна информация за политиките и дейностите на Съюза.

Въпреки отпускарския месец и горещото време желаещите да посетят щанда на „Европа директно“ бяха много и се интересуваха както от политиката на сближаване, така и от възможностите, които ЕС предоставя за образование, работа в Европа и личностно развитие.

За отбелязване е, че много млади хора проявиха интерес към политиките на ЕС в различни области и непринудено изказваха своето мнение за процесите, протичащи в Съюза.

Предстоят ни посещения и в други общини на Бургаска област, тъй като жителите на отдалечените от областния център места също имат необходимост от информация за целите и постиженията на европейските политики.

nessebar 2

nessebar 3

nessebar 4

nessebar 5

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1