logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Започва форум "Кариера в България. Защо не?"

София, 11 септември 2013г.

На 12 септември 2013 г. (четвъртък)в 10:00 часа започва форумът "Кариера в България. Защо не?" в Интер Експо Център. Тойще бъде открит от ръководителя на Представителството на Европейската комисия в България г-н Огнян Златев.

Събитието е под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев и с подкрепата на Държавна агенция за българите в чужбина. Това е шесто поредно издание на инициативата, когато всички които имат опит и/или образование в чужбина могат  да научат повече за възможностите за професионална реализация в България.

Ако желаете да научите повече за инициативата и да се регистрирате безплатно за участие в нея, може да посетите интернет страницата www.karieravbulgaria.com.

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1