logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

9 Май – в деня на Европа – дебат за бъдещето на Европа

07.05.2019 1ЕИЦ Европа Директно Бургас стартира поредица от информационни събития в общини от Бургаска област. Темата е „9 Май – В деня на Европа – дебат за бъдещето на Европа“ В рамките на 4 дни екипа на Центъра ще посети градовете Айтос, Карнобат, Бургас и Руен.
Форматът на тази поредица от събития ще бъде „Информационен форум на открито“. Нашата обиколка стартира днес в Айтос.
Екипът на Центъра запозна интересуващите се граждани с ролята на Европейския парламент в определянето на европейските политики насочени към закрила на гражданите, как Европейският съюз работи за предоставяне на повече права на своите граждани и ролята на 10-те основни приоритета на настоящата Комисия за подпомагане на инвестициите, растежа и заетостта във всички региони на ЕС.


Основната тема бе ангажирането на по-широк кръг от хора за участие в предстоящите избори за национални представители в Европейския парламент.
Гражданите имаха възможност да задават своите въпроси и да правят коментари не само по основната тема, но и по всички интересуващи ги теми, свързани с Европейския парламент и Европейския Съюз.
Естествено беше презентирана и дейността на „Информационен център Европа директно“ — гр. Бургас и възможностите, които той предлага за получаване на информация и оказване на съдействие на гражданите.
На 8-ми Май ще гостуваме на Карнобат, на 9-ти Май ще разговаряме с бургазлии и на 10-ти Май ще посетим жителите на Община Руен. Ще се радваме да Ви видим на нашия щанд.

07.05.2019 2

07.05.2019 3

07.05.2019 4

07.05.2019 5

07.05.2019 6

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1