logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

За правото на достоен живот – финална акция на младите европейци

blago1На 10. 12. 2014 г. бе проведена тържествена заключителна церемония на благотворителната акция на децата и училищния съвет от СОУ „Найден Геров“ – кв. Меден Рудник „С обич за теб“ в подкрепа на децата от приюта на Отец Иван в Нови Хан. В мероприятието активно се включи и екипа на ЕИЦ Европа Директно Бургас с подготвени информационни и рекламни материали за малките дарители. Децата с гордост приемаха подаръците и дипломите за най-активно участие в кампанията. Изработената красива голяма къща с богата коледна украса бе другата изненада подготвена от децата от средните класове за техните връстници от Нови Хан.

Участието на ЕИЦ Европа Директно Бургас в тази инициатива бе посрещнато с голямо вълнение от учениците. С видим интерес те разглеждаха своите подаръци и живо се интересуваха къде и как могат да научат още за Европейския съюз, за възможностите за обучение в други страни от ЕС, участие в доброволчески програми , конкурси на Европейската комисия и други инициативи.

blago2

blago3

blago4

blago5

blago6

blago7

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1