logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Открит урок на тема „Бъдещето на Европа”

otktiturok1Екипа на ЕИЦ „Европа Директно“ Бургас проведе открит урок на тема „Бъдещето на Европа“ с ученици от горните класове на Гимназията с преподаване на английски език „ Гео Милев“ Бургас. Младежите активно участваха в дискусията относно тяхното бъдеще в Европа, техните очаквания, техните права и задължения като настоящи европейски граждани. Беше дискутирано нивото на информираност на младите хора относно реалните възможности, които предлага ЕС за образование, квалификация и реализация на трудовия пазар.

Голям интерес предизвикаха представянето на възможностите, които предлага програмата Еразъм + , доброволческите програми и възможностите за стажуване в други страни членки на ЕС. В рамките на мероприятието бяха отличени победителите в предварително обявен конкурс за есе на тема „Моето бъдеще в Европа“.

otktiturok2

otktiturok3

otktiturok4

otktiturok5

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1