logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

За правото на достоен живот

blagotvoritelnost1Правото на достоен живот е едно от основните права на европейските граждани. В подкрепа на това право на 17. 11. 2014 г. ЕИЦ „Европа Директно“ Бургас към Бургаската търговско промишлена палата се включи в благотворителна кампания „С обич за теб“ в подкрепа на децата от приюта на Отец Иван в Нови Хан. Организатори на акцията са младите европейци от Ученическия съвет на СОУ „Найден Геров“ - Бургас, подкрепени от своите преподаватели . „Подобна инициатива възпитава у децата европейски ценности – хуманност, съпричастност и любов към ближния“ - сподели ръководителя на децата г-жа Галина Липчева.

На всяко дете дарило храна за каузата бяха подарявани книжки от екипа на Центъра „Европа Директно“ Бургас. Освен радостта , че помагат на свои връстници , децата не скриха и интереса към детските издания . Събирането на хранителни продукти за децата от Нови Хан ще продължи до 05. 12. 2014 г. когато на тържествена церемония ще бъдат връчени подаръци на децата осигурени от ЕИЦ „Европа Директно“ – Бургас.

blagotvoritelnost2

blagotvoritelnost3

blagotvoritelnost4

blagotvoritelnost5

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1