logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Стаж в "Европа директно - Бургас"

staj1През лятото на 2014-та ИЦ Европа директно – Бургас за втора поредна година прие на стаж студентка по европеистика от СУ „Климент Охридски” - Анна Погорелчук бе част от екипа ни за месец, като подпомагаше работата ни и допринесе за качественото и навременно изпълнение на задачите ни със свежия си дух и младежки ентусиазъм. Опитът й като оператор на бази данни беше от полза за актуализиране на списъка на получателите на информационния ни бюлетин. Анна ни подкрепи в провеждането на съвместните ни мероприятия с Общински детски комплекс – Бургас (Еко олимпиада) и с Представителството на ЕК в България (информационното турне на тема „Моите права в Европа).

Госпожица Погорелчук допринесе за подбора на актуални и интересни новини за фейсбук страницата и електронния ни бюлетин, както и за разпространението на последния му брой.

За екипът на Европа директно – Бургас беше удоволствие да работи с Анна и я опозна като отговорна, инициативна, дисциплинирана и надеждна млада дама с отлични умения за общуване, забележителна дикция, широка обща култура, висока емоционална интелигентност и вкус към изисканите културни мероприятия, които морският град предложи в изобилие това лято. От все сърце желаем на Анна успех в професионалното й развитие, много лично щастие и се надяваме пътищата ни да се пресекат отново.

staj2

staj3

staj4

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1