logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Дебат за бъдещето на Европа

  Тъй като дебата относно бъдещето на Европа набира все повече скорост, Европейската комисия достига до гражданите, като посещава градове из цяла Европа и разговаря с хората на теми относно : Обединена Европа – решение за изход от световната криза; Моите права като гражданин на Европа; Как си представям бъдещето на Европа.

Дебатите са част от „ 2013 Европейската година на гражданите“ – посветена на Вашите права като Европейски граждани.

В рамките на събитията и проявите свързани с Годината на гражданите 2013 на 30 юни /неделя/ заместник-председателят на Европейската комисия Вивиан Рединг ще участва в Диалог с гражданите в град Еш-сюр-Елзет в Люксембург.

  Този диалог е един от поредицата такива на Европейската комисия, който се състои във всяка страна членка на ЕС, даващ на обикновените хора възможност директно да говорят с европейските политици за техните права, в каква Европа искат да живеят и очакванията им за Европейския съюз.

Участвайте в дебата с заместник-председателят на Европейската комисия Вивиан Рединг

Можете да се регистрирате и да присъствате на дебата лично или да участвате онлайн по време на събитието чрез уебсайт , където можете да гледате на живо разговорите и да правите своите коментари.

  Всички събития от поредицата от срещи на Вивиан Рединг с европейските граждани, ще бъдат излъчени пряко на специално-създадения уебсайт:  http://ec.europa.eu/debate-future-europe. На него можете да видите карта на ЕС и датите на следващите събития в различните държави.

  В България Вивиан Рединг ще участва в Диалог с гражданите на 23 юли 2013г.

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1