logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Среща с медиите

9198В навечерието на коледните и новогодишни празници Екипа на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас проведе своята традиционна годишна среща с представителите на регионалните медии.

Целта на срещата бе да се направи своеобразен отчет за извършените дейности и мероприятия през отминаваща година и да се представи годишния комуникационен план на Европа Директно за следваща 2024. Бяха представени заложените в програмата събития и инициативи, както и основните приоритети на Европейската Комисия и Европейския парламент, по които ще се работи през предстоящите месеци.

Определените насоки в дейността на центъра за следващата година са свързани преимуществено с предстоящите през м. Юни 2024г. избори за европейски парламент, като акцентите в комуникационната дейност падат върху засилване на изборната активност на гражданите , разясняване на ролята на европейските депутати и най-вече работа с младите хора, които ще гласуват за първи път. Друга важна тема за комуникация е предстоящото приемане на еврото и етапите на прехода към европейската валута. Ще бъдат организирани много информационни кампании и срещи по места с гражданите. Естествено, част от заложените в програмата на центъра дейности ще бъдат свързани с прехода към зелена икономика, цифровизация, енергийна независимост, правата на европейските граждани, заетост и възможности за европейско финансиране на бизнеса.

 

IMG 9198

 

IMG 9210

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1