logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Умения за моята реализация


2u1Във връзка с „Годината на уменията“ в периода 28-30 Май 2023 г. Европа Директно Бургас проведе обучение на украински граждани, свързано с подобряване и разширяване на техните познания относно възможността за по-успешно интегриране на трудовия пазар. Темите на обучението включваха правна помощ, ключови компетенции за изготвяне на мотивационно писмо, CV и провеждане на интервю за работа, кариерно ориентиране, права и възможности на украинските граждани при регистрация в бюрата по труда и ползване на административни и медицински услуги и други теми, които се оказаха от интерес и полза за тях.

 

Приемната структура на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас – Бургаската търговско промишлена палата имаше за цел да осъществи връзката между украинските граждани и бизнеса от региона, който все повече изпитва недостиг на квалифицирана работна ръка, особено през предстоящия летен сезон. Във връзка с това на 31 Май 2023г. бе проведена и среща с представители на бизнеса, които имат интерес да наемат украински граждани и да предоставят възможност за тяхното професионално адаптиране в страната.

2u2

2u3

2u4

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1