logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

На "Флората" се проведе регионална изложба на тема „Моите умения са моето бъдеще“

04.05.23 3По повод Европейската година на уменията 2023 г Информационен център Европа директно – Бургас организира и проведе Регионална изложба на тема „Моите умения са моето бъдеще“. Събитието се състоя в емблематичния комплекс „Флора“ в деня на откриването на ежегодното изложение на цветя и украси за дома и офиса. На мероприятието взеха участие ученици от професионалните гимназии: ПГ по Туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“, Търговска гимназия Бургас, ПГ по механоелектротехника и електроника Бургас, Търговска гимназия и ПГ по електротехника. Те показаха своите таланти и професионални знания и умения в областта на кулинарията, електрониката, информационните технологии, екологията и др.

Изложбата предизвика голям интерес, който не се дължеше само на засиления зрителски поток, а най-вече на интересните образци и презентации на бургаските ученици.

04.05.23 3 1

04.05.23 3 2

04.05.23 3 3

04.05.23 3 4

04.05.23 3 5

04.05.23 3 6

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1