logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Информационен тур на тема „Европа – лидер в цифровата ера“

avgust2022 12През първата седмица на м. Август 2022г. екипът на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас организира и проведе четири поредни срещи с гражданите и гостите на градовете Бургас, Поморие, Приморско и Царево с цел популяризиране на стратегията на ЕК за цифровото бъдеще на Европа.
В пряк диалог с гражданите бе дискутирана темата за новите дигитални технологии и как те все повече навлизат във всяка една сфера от нашето ежедневие и как всеки един индивид и всяко едно предприятие могат да се развиват с помощта на новите технологии, които са навсякъде около нас - от транспорта и енергетиката, до здравеопазването и храната.


Бе обсъдена и целта на стратегията - да стимулира дигиталната трансформация на бизнеса и обществото и да гарантира, че цифровите технологии работят в полза на хората и на планета ни.
Бяха обсъждани и политиките на ЕС, които трябва да стимулират създаването на авангардни идеи, да повишат киберсигурността в Евросъюза и да подобрят цифровите умения на хората. Срещите имаха за цел и да популяризират финансовите инструменти от МФР и NextGenerationEU за подпомагане на проекти в сферата на Единния цифров пазар, иновациите и цифровите технологии.

По време на провежданите мероприятия бяха предоставяни за ползване информационни материали релевантни на обсъжданата тема, чрез които участниците ще придобият по-добра представа за политиките на ЕС при осъществяването на съответните приоритети.

ГАЛЕРИЯ

avgust2022 1

avgust2022 2

avgust2022 3

avgust2022 4

avgust2022 5

avgust2022 6

avgust2022 7

avgust2022 8

avgust2022 9

avgust2022 10

avgust2022 11

Хронология

 

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1