logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

„Инициатива за здравословен живот“

05 1В края на м. Ноември ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас проведе виртуална среща с младежи от ПГ по туризъм „Проф.д-р А. Златаров“ Бургас. Гимназистите се включиха в он-лайн дискусията с голям интерес, тъй като темата за екологичните правила в ЕС и здравословния начин на хранене и живот са изключително актуални за тях. Младите хора изразиха своето отношение към екологичните инициативи на ЕС, в частност Зеленият пакт защото това е тема съвпадаща с техните бъдещи професионални интереси в областта на кулинарията и туризма и защото чистата природа е предпоставка за чиста храна и качествен туризъм.

Те бяха подготвили кратки експозета показвайки световните добри практики при здравословното хранене и заявиха своето желание да се развиват професионално в тази насока.

05 2

05 3

05 4

05 5

05 6

05 7

05 8

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1