logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

„Представяне на приоритетите на ЕС и възможностите за използване на официални учебни материали на ЕК и ЕП.“

04 1На 28.10.2021 ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас организира среща с представители на преподавателския състав на професионални гимназии и средни училища от региона. Основна цел на мероприятието бе да бъдат представени образователните инструменти, които ЕК и ЕП предоставят за улесняване работата на преподавателите и учителите при разискването на теми свързани с дейностите на ЕС.
Бе представена и многоезичната платформа на Конференцията за бъдещето на Европа и официалната страница за достъп до всички публикации на Европейската комисия.


Една от основните теми бе съвместната работа на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас с гимназиите и училищата при изпълнение на мероприятия свързани с теми от приоритетите на ЕК или събития по повод европейски празници. Екипа на Центъра подчерта своята готовност да се включва в срещи и дискусии на младежите по теми , свързани с ЕС и да кани преподаватели и ученици на своите мероприятия. Целогодишно ще тече обмен на информация за конкурси и проекти на ЕС предназначени за ученици и училища.

04 2

04 3

04 4

04 5

04 6

04 7

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1