logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Европейски ден на езиците 2021

02 1И тази година Европейският ден на езиците бе празнично отбелязан с ученици от 3-ти и 4-ти клас на ОУ „Любен Каравелов“ гр. Бургас. Екипа на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас бе поканен да вземе участие в подготовката и отбелязването на празника съвместно с малчуганите и техните преподаватели. С голямо вълнение и ентусиазъм децата бяха подготвили забавни игри с много загадки и изненади. Отговаряха на въпросите от викторината и сами предизвикваха себе си като си поставяха не леки задачи – превеждаха текстове и съставяха изречения с различни думи. Настроението бе много весело и децата се надпреварваха да покажат своите знания по чужди езици и уменията си да разговарят на английски.

Екипа на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас бе подготвил няколко предизвикателства, с които децата се справиха отлично и заслужиха своите подаръци.

02 2

02 3

02 4

02 5

02 6

02 7

02 8

02 9

02 10

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1