logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Семинар на тема «Цифровото бъдеще на Европа»

01 1На 28.06.2021 година ЕВРОПА ДИРЕКТНО Бургас проведе семинар свързан с цифровата трансформация и ползата за развитието на предприятията и за живота на гражданите като цяло.
На събитието бяха поканени представители на регионалния бизнес, браншови организации, неправителствения сектор, представители на местната администрация и медиите.

Бе дискутиран европейския подход, който се основава върху технологията в услуга на хората, справедлива и конкурентоспособна цифрова икономика и открито, демократично и устойчиво общество.


Бяха представени възможностите, които цифровизацията предлага за развитието на гражданското общество, екологичните и производствени процеси и функционалността на административните структури.
Като основен извод от проведената дискусия се наложи мнението, че успешното реализиране на цифровизацията и повишаването на конкурентоспособността на предприятията ще допринесе за това ЕС да стане модел за подражание в световен мащаб, ще се увеличи производителността, ще допринесе за по-доброто реализиране на инициативите за опазване на околната среда.

01 2

01 3

01 4

01 6

01 7

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1