logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Европа Директно Бургас отбеляза Деня на Европа

10.05.2021 1Европа Директно Бургас отбеляза Деня на Европа със своите малки приятели от 3-ти клас на ОУ „П.Р. Славейков“ гр. Бургас.

С голямо задоволство екипа на Европа Директно Бургас организира присъствена среща с малчуганите от ОУ „П.Р. „Славейков“ в Бургас. Срещата на живо с децата беше по повод празника на Европа и желанието на децата да научат повече за Европейския съюз. На въпроса „Какво знаете за Европа“? малките третокласници се надпреварваха да споделят своите знания и представи за това какво всъщност означава Европейски Съюз, кой и защо го е създал, как работи и каква полза имат обикновените граждани от членството на страната им в Съюза. Всеки от тях бързаше да сподели своята версия за това какво е разбрал от презентацията ни и да отговори на възможно най-много въпроси. Оказа се, че децата са наясно с това какво означава страната им да членува в Европейския съюз и защо това е много важно за развитието на България и за всеки един от нас в личния ни живот. За всеки от малчуганите имаше подарък за спомен от Европа Директно Бургас, а ентусиазма, вълнението и нескритото любопитство на децата за нови знания бе подаръкът за нас.

10.05.2021 2

10.05.2021 3

10.05.2021 4

10.05.2021 5

10.05.2021 6

 

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1