logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

 

Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?

Поредица информационни събития в Област Бургас на тема : „Кохезионната политика на Европейския съюз“-гр. Карнобат

karnobat 02.11 1

На 02. 11. 2020 г. екипа на ЕИЦ Европа Директно Бургас посети Професионална гимназия за селско стопанство и лека промишленост гр. Карнобат. Събитието бе в рамките на изпълнение на проект „Кохезионната политика на Европейския съюз“ и имаше за цел да запознае младите хора от съседните на Бургас общини с това какво прави ЕС за подобряване на качеството на живот на европейските граждани в различните региони на страните членки. На презентацията в двора на гимназията присъстваха ученици от 11 и 12 клас, които с интерес изслушаха представянето на темата. Още по време на изложението те задаваха своите въпроси и изказваха мнение по отношение на политиката за сближаване. Много от тях сами даваха примери за това как са изградени инфраструктурни обекти в техният град по европейски проекти, като например обновяването и санирането на тяхното училище.

Младежите бяха изключително доволни от възможността да си поговорят на теми относно ЕС и с голямо желание отправиха покана към екипа на центъра да им гостува отново и да им представи други аспекти от политиките на Съюза, които пряко влияят на начина на живот на жителите в малките общини.

karnobat 02.11 2

karnobat 02.11 3

karnobat 02.11 4

karnobat 02.11 5

karnobat 02.11 7

karnobat 02.11 6

 

Последвайте ни fb tw

 

 eu invest

 

bookshop cdhr

 

 

solvit

 

youreurope en

 

kids-corner bg

 

teachers bg

 

button epso enits about europe

 

VOT-2014 300X100pix 

 consumer right banner bg1

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1