logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

Посещение в ЕИЦ Европа Директно Бургас

17.04.2019 1На 17.04.2019г. на посещение в офиса на ЕИЦ Европа Директно бяха участници в международен проект по програма ЕРАЗЪМ + , които гостуват на българските партньори по проекта - У-ще „Любен Каравелов“ Бургас. Учители и ученици от Германия, Гърция, Полша и Хърватска изявиха желание да посетят Центъра Европа Директно Бургас и да се запознаят с дейността му. Целта на проекта е всеки от участниците да изработи по един медиен продукт, който да представи традиции и обичаи от всяка една от страните участнички. В България гостите ще присъстват на народния обичай „Лазаруване“, ще посетят някои от бургаските забележителности и ще усетят атмосферата на морския град.
Срещата в ЕИЦ Европа Директно премина при голям интерес от страна на участниците. Ръководителят на Центъра г-н Радко Дренчев направи кратка презентация на дейността на ЕД Бургас, запозна гостите с приоритетите в нашата работа и отговори на множество въпроси относно структурата на организацията, естеството на провежданите мероприятия и подбора на целевите групи.

От страна на екипа на Европа Директно Бургас бе подготвена малка изненада за присъстващите. Беше организирана викторина за децата и преподавателите на тема – Какво знаем за Европейския съюз. Участниците бяха видимо развълнувани и активно обсъждаха вариантите за правилен отговор на зададените въпроси. За всички имаше награди – рекламни и информационни материали от ЕИЦ Европа Директно Бургас.

17.04.2019 2

17.04.2019 3

17.04.2019 4

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1