logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

Клубът на жените към БсТПП и „Европа Директно – Бургас”

jeni1На 07.10.2014г. по покана на екипа на Информационен Център „Европа Директно – Бургас” гостува отново Клубът на жените към БсТПП.
Председателят на Палатата инж. Цанко Иванов приветства участничките на срещата като подчерта ролята на жените в обществения и стопански живот в България в унисон с Директивите на ЕС за равнопоставеност на половете и подобаващо място на жените на високопоставени длъжности.

Мероприятието уважиха дами на ръководни постове във финасовата, образователна, търговска и комуникационна сфера, жени – предприемачки, управляващи собствен и семеен бизнес в строителството, шивашката индустрия, рекламата, компютърните технологии, жени- експерти от Палатата.
Проведе се дискусия по наболелите за всички европейки проблеми, споделиха се добри практики, преодолени трудности и предизвикателства, обсъдиха се постижения, както и нови съвместни проекти на Центъра и клуба.

 

jeni2

jeni3

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1