logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

Вече и аз определям своето бъдеще

logo EP izbori2

 

ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ 2014

elektro1Прец месец март, под мотото „Вече и аз определям своето европейско бъдеще“ бе проведена поредната среща на Екипа на ЕИЦ „Европа Директно“ Бургас с ученици от 12 клас на ПГ по електротехниха и електроника в Бургас, които ще могат да гласуват за първи път на Европейските избори през май 2014г. Бе изнесена презентация, която акцентира върху работата и ролята на Европейските институции и в частност Европейския парламент – неговата история, устройство и правомощия.

Бяха описани механизмите за вземане на решения и прилагането на европейските политики. Бе подчертана ролята на европейските избиратели при определяне състава на парламента и от там на приоритетите на неговата дейност. Младежите задаваха въпроси и споделяха своето виждане за настоящата политическа обстановка в страната и как това се свързва с изборите за европейски парламент, какви са зависимостите и колко е важно всеки от тях да вземе участие във предстоящия вот.

elektro2

 

elektro3

 

elektro4

 

elektro5

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1