logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

Европейски избори 2014 - мотивация за бизнеса

logo EP izbori2   ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ 2014

EP biznes -30.01.2014 1В рамките на информационната кампания за популяризиране на изборите за Европейски парламент през месец май 2014 г. Европейският информационен център "Европа директно - Бургас" организира среща - дискусия с представители на деловите среди от региона. Мероприятието се проведе на 30. 01. 2014 г. в конферентната зала на приемната организация на центъра - Бургаската търговско промишлена палата и на него присъстваха бизнесмени и мениджъри на фирми, представляващи основните отрасли на регионалната икономика.

Темата на събитието беше свързана с качеството на живот - с това как бизнеса и обществото могат да допринесат за неговото повишаване. Естествено мненията на участващите в дискусията се различаваха по отношение на детайлите, но се очерта общото мнение, че законовата регламентация на бизнес е от първостепенно значение за повишаване на неговото развитие, за ръста на печалбите и БВП, а оттам и за повишаване на доходите на заетите и платените данъци. И точно в тази връзка представителите на деловите среди от Бургаски регион се обединиха около тезата, че активната гражданска позиция и участието в демократичните изборни процеси е предпоставка за участие в управлението на региона, страната, съюза. И предстоящите през месец май 2014 г. избори за Европейски парламент дават възможност на всеки гражданин, със своя вот, да участва в определянето на европейските и национални политики.

EP biznes -30.01.2014 2EP biznes -30.01.2014 3

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1