logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rechПубликация на "Европа директно - Бургас" 2015 г.

Студенти срещу неформалната икономика

Център Европа Директно – Бургас се представи с информационен щанд пред студенти от икономическите специалности на университет „Проф. д-р Асен Златаров” Бургас, които участваха в кръгла маса по проблемите на неформалната икономика. Младежите се запознаха с изложените печатни издания и възможностите на центъра да подпомогне информирането им по въпросите на ЕС.

От особен интерес бяха въпросите, свързани с условията за продължаване на образованието, правото на труд и здравеопазване, социално осигурително законодателство в различните страни членки на съюза.Ръководителят на центъра Радко Дренчев и гл.секретар на Палатата Боряна Желева насърчиха студентите да посетят и двата офиса на Европа Директно – Бургас на ул.”Л.Каравелов” 12Б и бул. „Демокрация” 117, където могат да разгледат всички налични издания и да ползват компютър за да потърсят сами отговори на интересуващите ги въпроси.

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1