logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

Младежки дебат „Накъде отива Европа?“

debat

Бюрото на Европейския парламент в България Ви кани да се включите в младежкия дебат „Накъде отива Европа?“, който ще се проведе в Бургас на 27 април 2018 г., петък.

В събитието ще вземат участие Ивайло Калфин, бивш член на Европейския парламент (очаква се потвърждение), проф. д-р Милен Балтов, заместник-ректор по научноизследователската дейност и международното сътрудничество, Бургаски свободен университет, и гл. ас. д-р Ралица Ковачева, Факултет по журналистика и масова комуникация, Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Модератор на дебата ще бъде Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.

Целта на младежкия дебат е да бъдат дискутирани предизвикателствата пред ЕС в средносрочен план като Брекзит, многогодишната финансова рамка, младежката заетост, фалшивите новини, надвисналата опасност от търговска война със САЩ, перспективите за разширяване на ЕС към страните от Западните Балкани, предстоящите избори за Европейски парламент и други актуални теми от европейския дневен ред. Събитието ще се проведе в Зала „Изток“ на Бургаския свободен университет, от 11:00 до 12:30 часа на 27 април 2018 г., петък, под формата на дебат с кратки встъпителни изказвания на участниците в панела и въпроси от публиката. Моля да се регистрирате за участие до 10:00 ч. на 26 април на http://epgplus.eu/qdGU. Приложено Ви изпращаме програмата на младежкия дебат. За повече информация може да се обръщате към Таня Чунтова, служител „Връзки с обществеността“ в Бюрото на Европейския парламент, на тел. +359 878 85 35 47, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

Програма

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1