logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

On-line проучване за Всеобхватно икономическо и търговско споразумение между Канада и ЕС (CETA)

128IBВъв връзка с подписаното през 2016 г. и одобрено от Европейския парламент в началото на 2017 г. Всеобхватно икономическо и търговско споразумение между Канада и ЕС (CETA) се провежда он-лайн проучване за пазарния опит на европейски фирми, развиващи дейност на канадските пазари.
Проучването е насочено към експортно-ориентирани европейски фирми с установени позиции на канадския пазар или фирми в процес на договаряне или установяване на партньорства, които биха споделили проблеми и пречки, свързани с достъпа на европейски стоки и услуги в Канада.


Фирмите могат да участват в допитването чрез следния линк: http://www.euccan.com/market-access-barriers-survey/
Информацията бе получена в от СТИВ в Отава, Канада. Проучването е съвместна инициатива на Делегацията на Европейския съюз (ЕС) в Отава и Европейската търговска камара, разпространено сред търговските представители на държавите-членки на ЕС, позиционирани в Отава. Инициативата е част от финансираната от ЕС Програма за пазарен достъп в контекста на очакваното прилагане на СЕТА.
Крайният срок за попълване на въпросника е 31 юли 2017 г.

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1