logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

Публикуван е бюлетинът „Основни икономически и политически решения в ЕС: март 2017“

ecofinМинистерството на финансите публикува бюлетина с резултатите от заседанието на Съвета по икономически и финансови въпроси (ЕКОФИН), проведено на 21 март 2017 г. в Брюксел, Белгия. В рамките на дневния ред Съветът е обсъдил предложението за прилагане на намалени ставки на данък върху добавената стойност върху публикациите, предоставяни по електронен път.
Тема на разговорите е бил и Общият механизъм за обратно начисляване като начин за борба срещу измамите с ДДС. Съгласно графика на Европейския семестър за 2017 г. е обсъдено изпълнението на специфичните препоръки по страни, като беше поставен фокус върху провеждането на структурни реформи за подобряване на бизнес средата.


По време на заседанието Европейската комисия е представила идеята за създаване на Европейски фонд за отбрана като основен елемент от Плана за действие в областта на отбраната.

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1