logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

Бъдещето на ЕС: какво казват водещи депутати

010317 epПредизвикателствата пред ЕС налагат нуждата от промени, посочиха депутатите в Европейския парламент в серия от доклади, приети на пленарната сесия в Страсбург през февруари. Те одобриха три текста, в които изложиха идеите си за засилване на капацитета за вземане на решения на ЕС, за възстановяване на доверието на гражданите и за укрепване на устойчивостта на икономиката.
Докладът на Ги Верхофстад (АЛДЕ, Белгия) прави препоръки за реформи, изискващи изменения в европейските договори.

Докладът на Мерчедес Бресо (С&Д, Италия) и Елмар Брок (ЕНП, Германия) представя подобренията, които са възможни в рамките на съществуващата към момента система. Докладът на Раймер Бьоге (ЕНП, Германия) и Первенш Берес (С&Д, Франция) пък съдържа идеи как да се постигне по-тясно сближаване и укрепване на икономиките на страните, приели еврото.

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1