logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

Оценка на използването на Директива 2010/24/ЕС – публична дискусия

10022017 2В края на миналата година Европейската комисия стартира публична консултация относно функционирането на взаимната помощ за събиране на данъчни вземания между държавите-членки на ЕС. Това е част от провеждана оценка от страна на Европейската комисия.
Целта на консултацията е:
  • да събере мнения от заинтересовани страни, различни от данъчните администрации, относно техния практически опит с действащите правила, касаещи трансграничната взаимна помощ при събиране на вземания;
  • да предостави нови виждания за текущата оценка и докладване за ефективността на Директива 2010/24/ЕС;


  • да предостави информация относно необходимостта от по-нататъшно усъвършенстване на правната, административна или техническа рамка.
Всички заинтересовани страни – граждани, търговски дружества, организации, институции, публични органи, академичните изследователи – се приканват да предоставят своите становища по този въпрос.
Тази публична консултация ще бъде приключена на 8.03.2017 г.
Повече информация можете да намерите тук

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1