logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

Европейската комисията представи 16 инициативи за създаването на цифров единен пазар за Европа

16iniciativiЕвропейската комисия представи подробни планове за създаването на цифров единен пазар в ЕС, като по този начин изпълнява ангажимента си по един от своите ключови приоритети.
Стратегията, приета на 6 май, включва набор от целенасочени действия, които трябва да бъдат изпълнени до края на 2016 г. Тя се концентрира върху 16 инициативи, основани на три стълба: 1) по-добър достъп за потребителите и предприятията до цифрови стоки и услуги в цяла Европа; 2) създаване на подходящи условия и равнопоставеност за развитието на цифровите мрежи и новаторските услуги; 3) максимизиране на потенциала за растеж на цифровата икономика.


Подробности за 16-те инициативи, като и редица полезни информационни материали за стратегията на ЕК ще намерите  ТУК
Националният информационен документ за България, който обобщава ситуацията у нас по показателите на цифровия единен пазар  ТУК.

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1