logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

 

 

Energy 2020 23

Перспективи за реализация - какво зависи от нас

logo EP izbori2

 

ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ 2014 

EP izbori 11На 29.11.2013г. бе проведена среща на студенти от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ с представители на ЕИЦ „Европа Директно – Бургас. Темата на срещата бе „Моите перспективи за реализация на европейския трудов пазар“. Младите хора дискутираха възможностите , които им предлагат различните европейски програми за обучение, стажуване и реализация на трудовия пазар у нас и на територията на страните от ЕС.

Студентите не скриха своите страхове и съмнения относно намирането на работа свързана със специалността , която изучават и изтъкнаха факта, че често им се налага да работят ниско платена и неквалифицирана работа за да са финансово самостоятелни. Общото мнение на младите хора бе, че е добре да се наложат нестандартни форми на обучение, развиващи предприемачески умения, , ранна кариерна ориентация и стимулиране на иновативното мислене и не на последно място практическо обучение в реално работещи фирми и компании. Изнесената информация от представителите на ЕИЦ „Европа Директно „ Бургас насочи вниманието на младежите към възможността и те самите да повлияят върху решаването на определени проблеми и това да ги мотивира да изразят своята гражданска позиция чрез участие в предстоящите избори за Европейски парламент.

 

EP izbori 13

 

EP izbori 12

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1