logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

 

 

Energy 2020 23

Клуб "Млад европеец"

NGer1На Европейски Информационен Център Европа Директно-Бургас при БсТПП гостуваха ученици от VIII клас на ОУ „Найден Геров“ от Клуб „Млад европеец“ с ръководител госпожа Либчева.На 06.11.2013г. младите европейци бяха запознати от ръководителя на центъра – Радко Дренчев и Боряна Желева с дейността на Европа Директно- Бургас, с различните възможности за получаване на информация за Европейския съюз, информационни досиета, печатни безплатни материали по разнообразни теми на европейската интеграция.

Тази среща е първа за екипа на центъра и учениците, но се обсъдиха предложения за провеждане на бъдещи съвместни мероприятия за 2014г., организирани както от нашия екип, така и от училищния клуб. Бъдещите млади хора на Обединена Европа участваха активно в срещата и избраха интересни за себе си, семействата и приятелите си множество издания свързани с възможностите за пътуване, работа, образование и др. в Европейския Съюз.

 

NGer2

 

NGer3

 

NGer4

 

NGer5

 

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1