logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

 

 

Energy 2020 23

Пътуваща изложба

izlojba1В периода 21-30.10.2013 г. в Европа Директно – Бургас за втори пореден път гостува пътуващата изложба "Да работим в полза на бъдещето като отговорни граждани на ЕС”. Експозицията от 9 пана беше преведена и отпечатана от ЕИ, с финансовата подкрепа на Представителството на ЕК в България. Първото й официално представяне беше през април по време на откриването на Годината на гражданите в Софийска градска художествена галерия.

След като предизвика значителен интерес сред посетителите на изложението „Младежта в движение”, провело се през юли т.г. в Бургас, изложбата обиколи страната и се завърна отново при нас, като този път бе подредена в офиса на Европа Директно – Бургас и няколко бургаски университети.

izlojba2

izlojba4

izlojba3

izlojba5

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1