logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

 

 

Energy 2020 23

Остават 10 дни – участвай в конкурса на ЕС за здравна журналистика 2013

София, 20 септември 2013г.    
Журналистите от целия ЕС, които желаят да участват в церемонията по връчването на годишната награда на ЕС за здравна журналистика имат на разположение десет дни да изпратят своите статии за участие в конкурса.  Победителите могат да получат награди под формата на признание в целия ЕС и парични награди за изключителни постижения в здравната журналистика като изпратят свои статии онлайн до 30 септември 2013 г.
Журналистическата награда, вече в своето пето издание, има за цел да стимулира и възнаграждава висококачествената журналистика, която повишава осведомеността относно доброто здраве, здравеопазването и правата на пациентите. За наградата могат да се състезават 28 европейски държави - членки.    
Темите в тазгодишното издание на конкурса са превенция на заболяванията, здравно обслужване, системи на здравеопазване и права на пациентите. По    
Пълния текст на съобщението до медиите, както и допълнителна информация за правилата за участие в конкурса, може да намерите в прикачените файлове и на следните линкове:    
     

    

Уебсайт на комисар Борг:    
EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1