logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

 

 

Energy 2020 23

Започва форум "Кариера в България. Защо не?"

София, 11 септември 2013г.

На 12 септември 2013 г. (четвъртък)в 10:00 часа започва форумът "Кариера в България. Защо не?" в Интер Експо Център. Тойще бъде открит от ръководителя на Представителството на Европейската комисия в България г-н Огнян Златев.

Събитието е под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев и с подкрепата на Държавна агенция за българите в чужбина. Това е шесто поредно издание на инициативата, когато всички които имат опит и/или образование в чужбина могат  да научат повече за възможностите за професионална реализация в България.

Ако желаете да научите повече за инициативата и да се регистрирате безплатно за участие в нея, може да посетите интернет страницата www.karieravbulgaria.com.

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1