logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

Ученическо състезание за иновативни бизнес идеи „Ние сме бъдещето“

22.11.2018 1На 22. 11. 2018 г. екипът на ЕИЦ „Европа Директно“ Бургас бе поканен да вземе участие в провеждането на ученическо състезание за иновативни бизнес идеи „Ние сме бъдещето“ на ученици от 11 клас на Професионална търговска гимназия Бургас. В надпреварата взеха участие 9 отбора, които представиха в кратки презентации своите бизнес идеи, свързани с европейското бъдеще на България. Член на журито беше Боряна Желева – част от екипа на „Европа директно – Бургас“.
Отборите трябваше да отговарят на определени критерии : обосновка и избор на идеята, иновативност, реалистичност на идеята по отношение на потребност от капитал, инвестиции и разходи, умения за представяне на идеята и аргументираност, очаквани ползи от реализирането на проекта.

Всички участници бяха изключително убедителни и атрактивни при представянето на своите бизнес идеи. Младежите бяха подготвени да отговарят на въпроси на журито и умело защитаваха своите тези. Без съмнение, всяка една от идеите би могла да намери своето приложение в обществения живот и единодушното мнение бе, че всички те заслужават да бъдат реализирани. Но, както се случва при всички състезания, журито трябваше да определи първите три отбора, които са се справили най-добре. Наградата грабна отбора на 11А клас, които бяха предложили идея свързана с опазването на околната среда и същевременно полезна за човешкото здраве. Състезанието за иновативни бизнес идеи, което се провежда всяка година в Търговска гимназия Бургас, е събитието , което доказва , че младите хора имат ясна представа за своето бъдеще, неограничени идеи, натрупани знания и умения и възможности да ги реализират.

22.11.2018 2

22.11.2018 3

22.11.2018 4

22.11.2018 5

22.11.2018 6

22.11.2018 7

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1