logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

Семинар за журналисти и младежки дебат на тема „Накъде отива Европа?“ в Бургас

27.04.2018 ep 1На 27 април 2018 г. в зала „Нептун“, хотел „Аква- Бургас“, се проведе журналистически семинар, организиран от Бюрото на Европейския парламеант, на който представителите на регионалните медии бяха запознати с приоритетни теми от дневния ред на Европейския парламент и Европейската комисия, както и практически насоки при отразяването на работата на тези институции. В събитието участваха Ралица Ковачева, журналист, преподавател Софийски Университет, Факултет по журналистика и масова комуникация, Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото за връзки на Европейския парламент в България и представител на Представителството на Европейската комисия в България.

Модератор беше Биляна Църноречка, пресаташе на Европейския парламент.
В последтвие бе проведен младежки дебат на тема „Накъде отива Европа?“ в зала „Изток“, Бургаски свободен университет. Този дебат е вторият от серия подобни събития, имащи за цел да бъдат обсъдени предизвикателствата пред ЕС в средносрочен план и да предоставят платформа на младите хора да изразят своите виждания и очаквания относно бъдещото развитие на европейския проект. В събитието взеха участие Ивайло Калфин, бивш член на Европейския парламент, Ралица Ковачева, преподавател от Журналистическия факултет на Софийския университет, и Милен Балтов, заместник-ректор по научноизследователската дейност и международното сътрудничество в Бургаския свободен университет.
Модератор на дебата бе Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.
Екипът на Европейски информационен център „Европа директно – Бургас“ активно участва в подготовката и провеждането на събитията, оказвайки нужното съдействие на колегите от Бюрото на Европейския парламент.

 

 

 

27.04.2018 ep 2

27.04.2018 ep 3

27.04.2018 ep 4

27.04.2018 ep 5

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1