logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

 

ED 2018 1

ЕВРОПА ДИРЕКТНО – в Английската гимназия

18022018 Dngliiska 1Екипът на ЕИЦ Европа Директно - Бургас посети Гимназията с преподаване на английски език „Гео Милев“ Бургас. Поканата за посещение бе отправена от пом. директора на гимназията г-н Христо Симеонов във връзка с инициативи на членовете на Клуб „Посланици на Европейският парламент“ към гимназията. Младите участници имаха желание да научат повече за службите за информация и съдействие на ЕС и това беше темата на презентацията изнесена от г-н Радко Дренчев – Ръководител на ЕД Бургас.


Възможностите за получаване на адекватна и навременна информация, помощ и съдействие от структури на ЕС в различни области от живота предизвикаха интереса на участниците в срещата. Представянето на службите бе подкрепено и от реални примери за хора намерили решението на своите казуси чрез тях. Последвалата дискусия засегна темите за настоящото европейско председателство на нашата страна, какви са рисковете и какво може да попречи на страната ни да проведе едно успешно председателство. Младежите се интересуваха от своите права като европейски граждани, възможностите за продължаващо обучение и професионално развитие в страните от ЕС, как функционират европейските институции и каква е тяхната роля при определянето на политиките на ЕС , свързани с тяхното бъдещо развитие.

18022018 Angliiska 2

18022018 Angliiska 3

18022018 Angliiska 4

18022018 Angliiska 5

18022018 Angliiska 6

18022018 Angliiska 7

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1