logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

Награди и от ЕИЦ „Европа Директно“ Бургас за усмивките

usmivka 1На 23. 11. 2016 г. ЕИЦ „Европа Директно“ Бургас участва в национален конкурс „Най-усмихнат клас 2016“. Мероприятието бе организирано от Сдружение „Усмивка“ гр. Бургас. Конкурсът се провежда за поредна година в цялата страна. Стартира в „Седмицата на усмивката“ , която се отбелязва всяка година в началото на октомври. От получените над 300 снимки на усмихнати класове и групи от детски градини бяха избрани и тазгодишните победители.
В най-малката категория за „най-усмихната група от детска градина“ бяха наградени децата от група „Сладури“ от детска градина „Иглика“-Бургас.


В категорията „най-усмихнат първи клас“, първенци по усмивки са децата в училище „Св. св. Кирил и Методий“ - Бургас. На първо място в категорията от „втори до четвърти клас“ бяха класирани участниците от гр. Казанлък. 
„Най-усмихната про-гимназия“ е Английската езикова гимназия в гр. Русе, а „най-усмихнат 11 клас“ е от гр. Гълъбово.  „Най-усмихнати абитуриенти“ са дванадесетокласници от гр. Сопот.
Екипа на ЕИЦ „Европа Директно“ Бургас поздрави победителите и награди най-малките „усмихнати сладури“ с рекламни и информационни материали.

usmivka 2

usmivka 3

usmivka 4

usmivka 5

usmivka 6

 

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1