logoekEParlamenteuropedirect-network
   
 

ЕВРОПА ДИРЕКТНО БУРГАС

anketa

b-zlatev-rech

Публикациии на
"Европа директно-Бургас"

 

Broshura BG10xEU 1

 

broshure

 

publ broshure

 

publ broshure2016

 

Broshura inverstEU new

Младежка бизнес арена – възможности за младите хора

mladarena 1На 23.11.2016г. се проведе съвместно мероприятие между Европейските информационни центрове „Европа Директно“ в София, Пловдив, Русе, Благоевград и Бургас. Събитието представляваше видеоконферентна връзка между участници в петте града и даде възможност за споделяне на информация и мнения, за въпроси и отговори по различни теми, които предварително бяха разделени между центровете.


Младежите, които бяха поканени на мероприятието едновременно получиха полезна информация за доброволчеството и програмите, даващи възможност за развиване на тази дейност от специалист от София, научиха за начините за кариерно развитие и професионално ориентиране от експертите на Пловдив, разбраха какво е STARTUP и какво е определящо при започване на нов бизнес от квалифициран лектор от Русе, бяха запленени от своя връстничка от Благоевград, която сподели с тях своя опит за реализация в България, трудностите и неуспехите, които е преодоляла и силата на волята й да успее да живее и да се развива в Родината и обсъдиха с бургаския лектор възможностите за младежко предприемачество и как те самите да поемат инициативата в бизнеса, личната реализация и обществените процеси въпреки трудностите и несигурността на съвремието.
Същевременно с лекциите , които чуха младите хора от петте града имаха възможност да си поговорят заедно по темите, да споделят своя опит и да разменят информация по въпроси, които ги вълнуват.

mladarena 2

mladarena 3

mladarena 4

mladarena 5

mladarena 6

mladarena 7

EuropeanFlag Проектът „Европа Директно“ Бургас се финансира от Европейския съюз и Бургаска търговско промишлена палата.
Европейският информационен център "Европа Директно - Бургас е организатор на публични събития, снимки от които могат да бъдат публикувани в интернет и в писмени публикации. Мненията, изразени в настоящия сайт са авторски не отразяват задължително официалните становища на Европейските институции.
logo bstpp1